NIEUWS

TEKENWEDSTRIJD

Op 4 oktober (dierendag) organiseert de stichting Seinconcerten twee concerten met als thema ‘dieren’. Om 17.00 is er een concert voor kinderen en om 20.15 een concert voor iedereen (waar kinderen ook welkom zijn!)

Op het programma staat een bekend muziekstuk: het Carnaval der Dieren (Carnaval des Animaux) van de Franse componist Saint-Saens.

Voor de aankleding van deze concerten zijn we op zoek naar mooie tekeningen. En daarvoor hebben we JOU nodig!

Maak één of meer tekeningen van een van de dieren die hieronder staan (allemaal delen uit het ‘Carnaval der Dieren’), scan die (of maak er een foto van) en stuur die vòòr 1 oktober naar dierendagconcert@seinconcerten.nl. Ook tekeningen gemaakt op de iPad zijn natuurlijk toegestaan, of mooi versierde foto’s van je favoriete (huis-)dier, of andere leuke bedenksels. Wees creatief en ga helemaal los!

Een deskundige jury zal de tekeningen beoordelen. De mooiste tekeningen zullen tijdens de muziek aan het publiek worden getoond. Er zijn leuke prijsjes te winnen, waaronder kaarten voor het concert. Dat wil je niet missen!

Kies een van deze dieren:

Leeuw, Haan met kippen, Zwaan, Olifant, Ezel, Paardezel (eerst even googlen), Kangoeroes, Vissen, Koekoek, Vogels, Schildpadden.
Bonusdieren: Fosielen of Pianisten (hele vreemde diersoort!)

Succes en we hopen op een overvolle mailbox!