concert 4 maart 2022
Familieconcert
Jazz4Kids

Aanvang 17.00 uur

Kaarten à €5,- kunt u reserveren via info@seinconcerten.nl

Musici
Suzan Overmeer zang
Jens Larsen gitaar
Olaf Meijer contrabas
Programma

4 maart 2022 staat bij de seinconcerten in het teken van de Jazz! Tijdens het avondconcert treedt Fay Claassen op met haar band en om 17.00 uur is er een superswingend kinderconcert door een band die eigenlijk niet meer bestaat, maar speciaal voor de seinconcerten nog 1 keer komt optreden. Mis deze kans niet!

Swingende jazz in de klas? Jazzmuzikanten ontmoeten? Improviseren met een echte jazzband? Met ‘Jazzmuzikanten op bezoek’ kan het allemaal!!

Drie jazzmuzikanten laten de kinderen op een actieve manier te laten kennismaken met jazzmuziek. Zingend en spelend op contrabas en jazzgitaar verzorgen ze een miniconcert waarbij iedereen kan meezingen en bewegen.

`Jazzmuzikanten op bezoek’ zorgt voor een swingende en inspirerende ontmoeting met Jazz die de kinderen niet snel meer zullen vergeten…

De muzikanten

De jazzmuzikanten die met de kinderen komen musiceren zijn Suzan Overmeer (zang), Jens Larsen (gitaar) en Olaf Meijer (contrabas). Suzan Overmeer ontwikkelt sinds 2006 jazzprojec-ten voor kinderen onder de naam Jazz4kids. Ze heeft het lesboek + CD Jazz in de klas bedacht en geschreven en geeft jazzconcer-ten voor kinderen. Jens Larsen en Olaf Meijer zijn professionele jazzmuzikanten die vanaf het eerste uur in de Jazz4kids band zitten.