115e concert 5 februari 2021
Anastasia Feruleva en Frank van de Laar

Helaas hebben we het concert van 18 december moeten annuleren ivm de aangescherpte coronamaatregelen. We hopen dat het volgende concert wel door mag gaan. Zodra we nieuws hebben over eventueel aangepaste aanvangstijden, laten we u dat zo snel mogelijk weten.

Musici
Anastasia Feruleva cello
Frank van de Laar piano
Programma
J.S. Bach Delen uit: Suite voor cello solo nr. 2 in d-klein BWV1008, nr. 3 in C major BWV 1009 en nr. 5 in c-klein BWV1011
Stravinsky Suite Italienne
Lili Boulanger D’un soir triste
Zimbalist/Rimsky-Korsakov Concert fantasy on the opera “Le Coq d’or”

Anastasia Feruleva en Frank van de Laar zullen werken laten horen van hun recente cd ‘ballets russes’, in combinatie met gedeeltes van de suites van Bach. 
Anastasia Feruleva verschijnt vaak op festivals zoals het Gstaad Menuhin Festival en de Academie, het internationale Kamermuziekfestival Joao Pessoa in Brazilië, het Orlando Festival, Storioni Festival en het Giverny kamermuziekfestival. Ze werkte samen met gerenommeerde ensembles en musici als Raphael Wallfisch, Michel Strauss, Philippe Graffin, Silke Avenhaus, Rick Stotijn, Vladimir Mendelssohn. In Apeldoorn is zij geen onbekende na haar deelnames aan de Internationale Masterclasses.
Frank van de Laar studeerde piano aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam bij Jan Wijn. Hij studeerde in 1989 af met de hoogste onderscheiding. Daarna studeerde hij verder bij Karl-Heinz Kämmerling in Hannover en bij Naum Grubert in Amsterdam.In 1988 debuteerde Van de Laar in de Grote Zaal van het Concertgebouw in Amsterdam. Sindsdien speelt hij als solist in de meeste landen van Europa, in Rusland en in India. Hij is ook hoofdvakdocent piano aan het conservatorium van Amsterdam en aan het ArtEZ Conservatorium in Arnhem en Zwolle.







    prijs: € 20,00 kinderen (tot 12 jaar)/cjp: € 10,00
    Inclusief een drankje in de pauze.