Home
Seizoen 2017-2018
Alle seizoenen
Nieuws
Links
Losse Kaarten
Abonnementen
Sponsors
Betalingen
Vriend worden?
Wie waren er?
Route
Contact

 De serie Seinconcerten bedankt graag:

 
 
 
 
De Rabobank Hilversum - Vecht en Plassen

Wat doet Rabobank Hilversum-Vecht en Plassen?
Rabobank Hilversum Vecht en Plassen helpt graag bij het verwezenlijken van ambities. Financieel, maar ook op maatschappelijk en sociaal gebied. Inwoners en bedrijven zijn zeer divers en hebben ieder hun eigen wensen als het gaat om bankieren. Het gebied waarin wij werken strekt zich uit over zeven kernen: Hilversum, Kortenhoef/Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Breukelen, Loenen/Vreeland, Maarssen en Westbroek/Hollandsche Rading. Een aaneengesloten gebied rondom de Loosdrechtse Plassen.
Wat maakt Rabobank Hilversum-Vecht en Plassen uniek?
Samen met ruim 250 collega's bij Rabobank Hilversum-Vecht en Plassen maken we de ambities van onze klanten waar. Ook helpen wij om het leven en wonen in ons werkgebied prettiger te maken. We ondersteunen daarom veel lokale initiatieven en verenigingen en gaan langdurige samenwerkingsverbanden aan, zoals met de Seinconcertserie.
 
 
 
Tandartspraktijk Kruijssen

Tandartspraktijk Kruijssen is gevestigd aan de Naarderstraat in Laren (NH). De behandelingen vinden plaats door een enthousiast, vriendelijk en goed opgeleid team.
Naast de gangbare behandeltijden bieden men ook de mogelijkheid om ís ochtends zeer vroeg en ís avonds behandeld te worden, uiteraard op het afgesproken tijdstip.
De behandelingen worden steeds met de meest recente kennis en waar nodig in nauw overleg met onze tandtechnieker uitgevoerd voor een optimaal en fraai resultaat.
 
 
 
van Hengstum & Stolp Netwerk Notarissen

De notaris adviseert u als u gaat samenwonen, trouwen of als u een geregistreerd partnerschap aangaat en wanneer u een eigen huis koopt met of zonder hypotheek. Voor erven, schenking, het opstellen van een testament, voogdij, behandeling van nalatenschap en estate planning, kunt u eveneens terecht bij een Netwerk notaris.
Ook voor zaken als het oprichten van een vereniging of stichting en bij de overdracht of overname van een BV of NV biedt een Netwerk notaris uitkomst. van Hengstum & Stolp Netwerk Notarissen is gevestigd aan het Melkpad.


 
 
 
Post Makelaars BV

Post Makelaars is al meer dan 45 jaar een vertrouwd adres als het gaat om deskundige verkoop of aankoop van uw woning of appartement, de juiste taxatie, verantwoord vastgoedmanagement of professioneel VVE-beheer. Een persoonlijk gesprek met een van de teamleden zorgt voor een heldere inventarisatie van uw wensen en mogelijkheden. Post Makelaars weet als geen ander op elk moment nauwkeurig welke mogelijkheden de onroerend goed markt u te bieden heeft. Post Makelaars bevindt zich op steenworpafstand van de Morgenster.


 
 
 
FitVisie,Fysiotherapie, Training

Bij Fitvisie kunt u terecht voor fysiotherapie, kinderfysiotherapie en manuele therapie. Renato Oud, Maaike Hanegraaf en Suzan Stougie werken samen met u aan een gezond bewegingsapparaat. Fitvisie is met 2 locaties gevestigd op Seinhorst, een behandelruimte en een trainingslocatie.
Voor meer informatie: 035-6422148
 
 
 
Nick Rijper Styles

NRS staat voor Nick Rijper Styles en is het bedrijf van Nick Rijper (ruim 25 jaar in het vak). NRS heeft zich ontwikkeld tot een advies- en ontwerpbureau en is gespecialiseerd in het ruimtelijk vormgeven van woonwinkels en concepten.
Bij aangeboden casco ruimtes wordt alles tussen vloer en betonlaag opnieuw ontworpen en tot in de kleinste details bedacht en uitgewerkt. Naast het interieur kan NRS ook een adviserende rol spelen bij het ontwerpen van het exterieur van een pand. In nauw overleg met de opdrachtgever wordt naar de beste oplossing gezocht m.b.v. state-of-the-art computervisualisatie.
 
 
 
Gemeente Hilversum, 'Uit in Hilversum'
 
 
 
Hessing Flowercorner
 


HOME  -   CONTACT  -   ROUTE  -   LOGIN

Website Seinconcerten © 2017

webdesign: avdtol